3. Hirlevélszolgáltatás – bemutató videók – Kampányok

Az előző bejegyzésben bemutattuk, hogyan lehet feliratkozókat  létrehozni és menedzselni azokat. Ebben a blog bejegyzésben megmutatjuk, hogyan lehet kampányokat létrehozni és azokat listához rendelni, hogy a leghatékonyabban állítsuk fel az automatizáltmarketing fegyverünket.

Hirlevelszolgaltatas.hu - feliratkozók kezelése

Hirlevelszolgaltatas.hu – feliratkozók kezelése


A Hirlevelszolgaltatas.hu feliratkozók kezelése bemutató videó hanganyagát találja itt:

A következő videóban a DiMail hírlevélküldő rendszer Kampányok menüjét fogom bemutatni.

A kampányok arra szolgálnak,hogy a kiválasztott listák egy részére bizonyos témákban, például egy akcióról hírlevelet tudjon küldeni.

Elsőként az Új kampány menüpontot fogom bemutatni.

Új kampány létrehozásához kattintson a Kampányok menü alatt az új kampány lehetőségre.

A lampány neve címsorba írja be a létrehozni kívánt kapmány nevét, majd válassza ki, hogy mely listához szeretné csatolni.

Kattintson a Létrehoz gombra, így az új kampány létrehozásával elkészült!

Itt törölheti, módosíthatja vagy hírleveleket hozhat létre a kampányhoz.

A Kampányok megtekintése menüpont alatt láthatja az összes kampányt, törölheti és módosíthatja azokat. Amennyiben ön először lépett be a hírlevél küldő szolgáltatásba vagy még nem hozott létre egyetlen kampányt sem, úgy természetesen önnek még nem lesz látható kampánya, mi azonban létrehoztunk néhányat a bemutatás érdekében.

A kampány neve mögött látja a címzettek számát, ez azt mutatja, hogy a kijelölt lisátban, amit a kampányhoz adott, hány felhasználó található. Több lista hozzáadásával és a listákhoz több feliratkozó hozzáadásával növelhető ez a szám. Ez a szám azt mutatja lényegében, hogy hány e-mail címre fogja kiküldeni az adott kampányról szóló hírlevelet.

Kampány törléséhez pipálja ki a törölni kívánt kapmány előtt található négyzetet majd kattintson a Kijelölt kampányok törlése gombra vagy pedig egyszerűen a kampány neve címsorban a törlésre kell kattintani.

Ezennel a Kampányok menüpont bemutatásának végére értünk!

Köszönöm a figyelmet!

Remélem segítettem!

Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van szüksége vegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival!